søndag 15. mai 2011

Bibelsk incest

God morgen, vær så god og sitt.

Har sittet lenge på kne ved sengen min i dag, og ventet på at ordet skulle komme til meg. Dessverre ser det ut til at jeg og sjefen har mistet kontakten, og at jeg nå kun får lov til å kommunisere med falne engler, eller tvilstilfellene med støvete, gulgråe fillevinger; de som befinner seg i skjærsilden. Dette er altså venterommet for de som har vært moderat troende men som har syndet en hel del, de sterkt troende som har syndet bittelitt, de ikke-troende som har vært veldig veldig snille, eller de sterkt troende som har vært veldig veldig slemme. For de resterende er dommen ved perlporten mye enklere å forholde seg til, her er alternativene enkelt og greit; rett til himmels eller rakt til helvete!

Det finnes også engler i skjærsilden som - da de levde som mennesker, var notorisk voldelige og kriminelle helt frem til de ble troende. Alle drap - overlagte som forsettlige, alle voldtekter, alle handlinger, eller all adferd som i Bibelen defineres som synd eller styggedom, blir som kjent tilgitt og slettet fra det himmelske rulleblad så fort du erkjenner ditt forhold til Gud. Det er imidlertid noen smådetaljer som ofte blir forbigått ved markedsføring av denne fantastiske avtalen, nemlig at et opphold i skjærsilden må til før man slipper inn i himmelen. Soningstiden varierer etter hvor store syndene dine var, men blir også målt opp mot hvor mye bra du har gjort i livet.

Paradoksalt nok er det de falne englene jeg som regel får kontakt med når jeg søker det gode, mens Herren og hans i overkant feminine gallionsfigurer glimrer med sitt fravær. Jeg blir bare så oppgitt! Uansett; min kompis fra skjærsilden, den smårustne, utbrente og godt på vei falne engelen Ali, har i dag bedt meg om å ta en titt i Moseboken, for å forsøke å redegjøre for noen uklarheter rundt dette med reglerfor kjønnslig omgang. Jeg er i utgangspunktet mettet hva galskap fra det gamle testamentet angår, men jeg var svett i ørene etter Alis sammenhengende messing, knærne mine verket, og blodsukkeret var sunket til et nivå langt under hva som er min grense for å kunne holde humøret oppe. Jeg godkjente derfor forespørselen før jeg logget av, løsnet grepet fra mine hvitknoklede, krampefoldede hender og forflyttet meg til skrivestua. 

Det skulle visst handle om Lots døtre i dag. To kjempestygge jenter måtte ty til sperm fra sin egen far hvis de skulle ha noen som helst sjanse til å bli gravide. Ali ville ha historien frem i lyset fordi han mener at han selv ble feildømt, og urettmessig har måttet leve i skjærsilden i snart fem hundre år. Jeg fikk ikke ut av ham hva han hadde gjort da han levde på jorda, men det var tydeligvis ikke noe verre enn hva Lots døtre gjorde med sin gamle far. Kanskje han hadde sex med en sau eller noe - hva vet jeg. Det er i hvert fall - per bibelske definisjon, en styggedom at en mann har sex med dyr - eller en annen mann! Ali er nå så lei venterommet at han helst ønsker å avslutte alt, men siden han allerede er død, er det ikke stort han får gjort, annet enn å håpe på en lovendring med tilbakevirkende kraft. Først da kan han frigjøres fra skjærsilden og ta steget til neste nivå; himmelen.

.
Vi skal først lese et vers fra 1. Mosebok 19, der Lots døtre gir seg til å skjenke deres gamle, ensomme far, for så å ha sex med ham, med den hensikt å bli gravide. Klikk her hvis du mistenker meg for å dikte opp bibelvers. Jeg forstår godt om så er tilfelle, men dette er faktisk nok en fantastisk historie fra boka som høster mer respekt og tilbedelse enn Norges Lover. 




Døtrene forklarer overgrepet med at de var så stygge at det ikke fantes en mann i landet som ville ha sex med dem. Jeg vil vel si at bare tanken på det de gjorde er brekningsfremkallende, men det er vel også mildt sagt moralsk forkastelig å sette barn til verden med et slikt utgangspunkt. Tenk hvor stygge ungene ville bli, med kjempestygge mødre - som har blitt gravide med sin egen far! Ouch!

La oss lese 1. Mosebok 19, 31- 36: 

Den eldste datteren sa da til den yngste: «Far er gammel, og det fins ikke en mann her i landet som kan ha omgang med oss på vanlig vis. Kom, la oss gi far vin å drikke og ligge med ham, så vi kan holde ætten oppe ved ham!»
Samme kveld skjenket de sin far vin, og den eldste gikk og la seg hos faren. Han merket ikke at hun la seg, og heller ikke at hun stod opp. Dagen etter sa den eldste til den yngste: «Hør her, i natt lå jeg med far. Nå gir vi ham vin å drikke i kveld også. Gå inn og legg deg hos ham, så vi kan holde ætten oppe ved ham!» De skjenket sin far vin den kvelden også, og den yngste gikk og la seg hos ham. Han merket ikke at hun la seg, og heller ikke at hun stod opp. Nå skulle begge Lots døtre ha barn med sin far.
  
Ja, hva skal man si. En rørende historie dette, og det er vel ingen tvil om at døtrene hadde et godt forhold til sin far. Og siden det i reglene om kjønnslig omgang ikke står noe om at jenter ikke skal ha sex med sin far, hadde i hvert fall de stygge jentene alt sitt på det tørre. Det er likevel et par ting jeg undrer meg over: For det første var jo Lot en gammel mann, som levde i en tid da vidundermiddelet for gåstolbrukere Viagra ikke hadde kommet på markedet. Godt mulig det fantes ting i naturen som gjorde samme nytten, men prosjektet skulle jo holdes hemmelig for Lot, så det ville nok være vanskelig å få lurt i ham slike ting uten å feilberegne tid, sted, promille osv. I tillegg skal jo Lot ha blitt skjenket så full begge kveldene at han ikke merket noen ting! I en slik tilstand vil selv en sprengferdig hormonbombe i tenårene få problemer med ereksjonen!

Døtrene klarte ihvertfall på mirakuløst vis å gjennomføre stuntet, og skjenket faren sin så full at han sovnet, for så å ha sex med ham. Dette gjorde de to kvelder etter hverandre, uten at faren fattet mistanke i det hele tatt! Og det er ingen tvil om at fruktbarheten var på topp her. Begge jentene ble nemlig gravide etter èn natt med sin døddrukne far, så denne familien hadde nok gener av ypperste kvalitet!

Sønnene Moab og Ben-Ammi kom til verden, og Lot ble både far, bestefar og onkel uten at han selv visste det. Historien sier lite om hvordan guttene så ut, men med tanke på at døtrene måtte ty til sin far for å få seg noe, er det vel nærliggende å tro at arvingene måtte nøye seg med et utseende langt under gjennomsnittet. 





Så til min venn, engelen Ali: Det at to jenter skjenker sin far for å sex med ham, er helt ok! Reglene om kjønnslig omgang er svært omfattende, men det står altså ingenting om at dette er galt. Så uansett hva du selv har funnet på av styggedom, er jeg sikker på at beregningen av din dom er vel fortjent! Ikke mist troen mann! Børst støv av vingene og stram deg opp, det er nok snart din tur!

Og til dere andre: Er du far av kjempestygge døtre; vær forsiktig med alkoholen!

Ha en fin, fruktbar Søndag!


Ronald

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar